Klor 56% granular

Albania Distribution Chemicals

Produkti: Klor 56% granular

Formula Kimike: Cl2

Informacion rreth produktit:

– Klori 56% Granular është një përbërje kimike që ekziston në formë kokrrizore.
– Përbëhet nga gazi i klorit (Cl2) në formë të koncentruar, duke e bërë atë një agjent të fortë oksidues dhe dezinfektues.
– Forma kokrrizore e klorit lejon dozimin e përshtatshëm dhe të kontrolluar në aplikime të ndryshme.
– Klori 56% Granular është shumë i tretshëm në ujë dhe çliron lehtësisht gaz klor kur tretet.

Informacion për sektorin e përdorimit të produktit:

1. Trajtimi i ujit:
– Klori 56% Granular përdoret zakonisht për dezinfektimin e ujit në pishina, banja, impiante të trajtimit të ujit të pijshëm dhe objekte të trajtimit të ujërave të zeza. Në mënyrë efektive vret bakteret, viruset dhe mikroorganizmat e tjerë.

2. Higjiena e pishinës:
– Produkti përdoret për të ruajtur nivelet e duhura higjienike në pishina dhe banja, duke parandaluar rritjen e algave dhe eliminuar patogjenët e dëmshëm.

3. Dezinfektimi industrial:
– Klori 56% Granular përdoret për dezinfektim në mjedise të ndryshme industriale, të tilla si përpunimi i ushqimeve dhe pijeve, fermat e qumështit, fabrikat e birrës dhe sistemet e kullave ftohëse.

4. Sanitizimi i sipërfaqes:
– Është efektiv në dezinfektimin e sipërfaqeve në spitale, hotele, restorante dhe vende të tjera publike ku higjiena është thelbësore. Tretësirat e klorit të përftuara nga forma kokrrizore mund të përdoren për pastrimin dhe dezinfektimin e sipërfaqeve.

5. Kontrolli i erës:
– Klori 56% Granular mund të ndihmojë në eliminimin e aromave të pakëndshme të shkaktuara nga bakteret dhe lëndët organike në impiantet e trajtimit të ujërave të zeza, sistemet e ujërave të zeza dhe proceset industriale.

6. Zbardhja e tekstilit dhe letrës:
– Produkti aplikohet në industrinë e tekstilit dhe letrës për qëllime zbardhjeje. Ndihmon në heqjen e ngjyruesve, njollave dhe papastërtive nga pëlhurat dhe tuli i letrës.

7. Prodhim kimik:
– Klori 56% Granular shërben si lëndë e parë në prodhimin e kimikateve të ndryshme, duke përfshirë tretës të kloruruar, rrëshira PVC, produkte farmaceutike dhe kimikate bujqësore.

8. Sterilizimi:
– Në mjedise mjekësore dhe laboratorike, produkti mund të përdoret për sterilizimin e pajisjeve, instrumenteve dhe sipërfaqeve për të siguruar kushte aseptike.

9. Dezinfektimi i frutave dhe perimeve:
– Tretësirat e klorit që rrjedhin nga Chlorine 56% Granular mund të përdoren për larjen e frutave dhe perimeve, duke reduktuar në mënyrë efektive ndotjen mikrobike dhe duke zgjatur jetëgjatësinë e tyre.

10. Kontrolli i mykut dhe mykut:
– Është efektiv në kontrollin dhe parandalimin e rritjes së mykut dhe mykut në mjedise të lagështa, të tilla si banja, bodrume dhe zona magazinimi.

Chlorine 56% Granular është një dezinfektues i fuqishëm dhe agjent oksidues me një gamë të gjerë aplikimesh. Duhet të trajtohet me kujdes dhe në përputhje me udhëzimet e sigurisë për të siguruar ruajtjen, transportin dhe përdorimin e sigurt. Dozimi dhe monitorimi i duhur janë thelbësorë për të ruajtur nivelet e dëshiruara të dezinfektimit dhe për të minimizuar rreziqet e mundshme. Udhëzimet rregullatore dhe standardet e industrisë duhet të ndiqen kur përdoret klor për aplikime specifike.

"Për çdo informacion, shkruani në WhatsApp: Gjithçka që ju nevojitet, në kohë reale, në një mesazh. Na kontaktoni dhe jemi gati të ju ndihmojmë."

Albania Distribution Chemicals