Albania Distribution Chemicals

"Lider në tregëtimin e produkteve kimike"

Kontakt
Telefono / Chat

Industritë aktive

Ne kemi produkte që mund të plotësojnë çdo lloj nevoje. Të gjitha produktet e tregtuara dhe të formuluara janë në përputhje me rregulloret në fuqi dhe standardet e kërkuara. Sistemi ynë i cilësisë është në përputhje me standardin UNI EN ISO UNI EN ISO .

Kimikatet për Pishina

Kimikatet e pishinës janë të rëndësishme për ta mbajtur ujin e pishinës tuaj të pastër dhe të sigurt për të notuar. Nga bromi te klori, algaecidet dhe pastruesit e pishinës, ADC ofron atë që dëshironi dhe atë që i nevojitet pishinës suaj.