Cocomidea

Albania Distribution Chemicals

Formula Kimike: Kokamidi DEA

Informacion rreth Cocamide DEA:

1. Cocamide DEA është një përbërje kimike që rrjedh nga vaji i kokosit dhe dietanolamina.
2. Përdoret zakonisht si surfaktant dhe përforcues i shkumës në produkte të ndryshme të kujdesit personal dhe pastrimit të shtëpisë.
3. Kokamidi DEA vepron si trashës, emulsifikues dhe stabilizues në formulime.
4. Ndihmon për të krijuar një shkumë të pasur dhe kremoze në shampo, larje trupi dhe sapunë të lëngshëm.
5. Cocamide DEA përdoret gjithashtu në kozmetikë, të tilla si pastruesit e fytyrës, dezinfektuesit e duarve dhe banjot me flluska.
6. Rrit viskozitetin dhe teksturën e produkteve, duke u dhënë atyre një ndjesi të këndshme gjatë përdorimit.
7. Cocamide DEA mund të ndihmojë në përmirësimin e vetive të përgjithshme të pastrimit dhe shkumëzimit të produkteve.
8. Është i njohur për aftësinë e tij për të ofruar përfitime kondicioner dhe hidratuese për flokët dhe lëkurën.
9. Cocamide DEA konsiderohet i sigurt për përdorim në produktet kozmetike dhe të kujdesit personal kur përdoret brenda përqendrimeve të rregulluara.
10. Është e rëndësishme të theksohet se Cocamide DEA duhet të përdoret në përputhje me udhëzimet dhe formulimet e rekomanduara për të garantuar sigurinë dhe efikasitetin e produktit.

Mos harroni të ndiqni gjithmonë udhëzimet dhe udhëzimet e dhëna nga prodhuesi i produktit kur përdorni produkte që përmbajnë Cocamide DEA.

"Për çdo informacion, shkruani në WhatsApp: Gjithçka që ju nevojitet, në kohë reale, në një mesazh. Na kontaktoni dhe jemi gati të ju ndihmojmë."

Albania Distribution Chemicals