Rreth Nesh

Kompania

Albania
Distribution
Chemicals

Albania Distribution Chemicals kompania ofron lëndë të para dhe kimikate. Ajo operon në treg për t'u shërbyer kërkesave të klientëve me cilësi dhe përgjegjësi.

Këtu do të gjeni kimikate për shumë industri dhe dezinfektim fabrikash, kimikate për industrinë e naftës dhe energjisë, kimikate për trajtimin e ujit të pijshëm dhe trajtimin e ujërave të zeza etj.

Certifikatat & Licencat

Klientët tanë